Over ons

 

De drijvende krachten achter ‘We Go Forward’ zijn Bas van der Greft en Nicoletta de Jager. Allebei hebben zij jarenlange ervaring in het op zoeken van de grens van het lichamelijke functioneren. De één als topsporter en de ander als oud-Marinier.

 

In 2007 hebben Bas en Nicoletta elkaar leren kennen door het zevendaagse mountainbike evenement Duchenne Heroes. Hier hebben zij beiden aan deelgenomen, de een in 2006 en de ander in 2007. Daardoor blijven zij dit evenement een warm hart toe dragen.

 

De sportieve ambities binnen het mountainbiken van Bas zijn vanwege het talent van Nicoletta aan de kant gezet. Gelukkig blijven er nog voldoende andere momenten van trainen over voor hem. Samen hebben zij veel gereisd omwille van de mountainbikesport, de grootste afstand die afgelegd is was voor een World Cup naar Zuid Afrika. Een reis naar de andere kant van de wereld voor een wedstrijd van anderhalf uur, maar wat een mooie ervaring was het!

 

Samen zullen zij nog vele mooie momenten in de sport mee gaan maken, wellicht maakt u daar tevens onderdeel van uit.

Coaches/trainers

 

Bas van der Greft

Coach/trainer

De oud-Marinier die zijn uitdaging heeft gevonden om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Vooruitgang boeken door samenwerking!

Nicoletta de jager

Coach/trainer

De voormalig topsporter die nu de rol van coach/trainer vertolkt. Goed voorbereid aan de start geeft vertrouwen!

Meer over Nicoletta

 

In januari 1983 is Nicoletta geboren en daarna opgegroeid in Wageningen. Na het behalen van het VWO diploma is Nicoletta aan de universiteit van Utrecht opgeleid tot sociaal geograaf en als aanvulling daarop heeft zij een eerste graads docent opleiding afgerond. Waar Nicoletta begonnen is als hardloopster is zij tussen 2008 en 2013 één van Nederlands beste mountainbikers geweest. Met meerdere deelnames aan World Cups, Europese kampioenschappen en Wereld kampioenschappen kan zij terug kijken op een mooie carrière in deze uitdagende sport. Door die grote ervaring en interesse in individuele sport op hoog niveau, is zij een aantal sportopleidingen gaan volgen. Sinds 2008 geeft Nicoletta aardrijkskunde les aan middelbare scholieren. Behalve in de jaren 2013 en 2014, want toen heeft zij een uitstapje gemaakt door haar ervaring en passie in het fietsen over te brengen op andere mensen door bij het Rijwielpaleis Bilthoven (een voormalig sponsor) te werken. De kennis die zij door de jaren heen heeft opgedaan en door om te gaan met veel verschillende trainers heeft zij een eigen visie gevormd in het begeleiden van sporters.

Meer over Bas

 

In mei 1982 is Bas geboren en daarna opgegroeid in Vinkeveen. Na het behalen van het HAVO diploma heeft hij een jongensdroom werkelijkheid laten worden. Acht jaar lang heeft Bas deel uitgemaakt van het Korps Mariniers. Het motto van dit elitekorps ’Qua Patet Orbis’ heeft op zijn militaire carrière zeker invloed gehad. Na de zware eerste opleiding heeft hij vele maanden per jaar in het buitenland doorgebracht. Van trainingen ver boven de poolcirkel tot een uitzending in een woestijngebied, elke situatie heeft hem weer uitgedaagd om wat nieuws te leren. Fysiek en mentaal heeft hij met regelmaat verschillende benarde situaties dienen te doorstaan en vele grenzen verlegd. Op sportvlak heeft hij sinds jonge leeftijd veel verschillende sporten gedaan. In het begin waren het vooral de teamsporten die hem trokken, maar naarmate de tijd vorderde kwam vooral het streven naar telkens sneller, harder, hoger en verder, dus belandde hij in de individuele sporten. Al die ervaringen gebruikt hij momenteel als trainer en coach om mensen te begeleiden en uit te dagen om hun grenzen op te zoeken en hun doelen te behalen.

Get in Touch

Neem contact op

 

      Plaats: Zeist

 

      Telefoon: 06 415 214 26

 

Like ons op Facebook

Recente tweets