Of je nu beginner of gevorderde bent in het uitoefenen van de mountainbikesport, je hebt altijd baat bij een clinic. Een goede clinic zit vol met oefeningen om jouw rijvaardigheden te testen en te verbeteren. Bij ons ligt de focus op het aanleren van de skills, niet op het maken van een tocht. Dat laatste kan je namelijk prima zelf, of met andere bikers.

 

Heb jij interesse om een betere biker te worden?

 

In 2014 hebben wij voor het eerst een opwerktraject aangeboden voor Gulbergen24. Het groepsgewijs opwerken naar een evenement of andersoortige uitdaging is ons erg goed bevallen waardoor het een vaste waarde binnen ons dienstenpakket is geworden. Wij zorgen ervoor dat de teamleden zo goed mogelijk aan de start staan bij het uitvoeren van de doelstelling.

 

Dit is voor mensen die hun skills en/of fysieke capaciteiten op de mountainbike individueel willen verbeteren. Met één van onze trainers/coaches wordt er een plan van aanpak opgesteld en ga je samen trainen om jouw doelen te bereiken. Dit kunnen een aantal lossen trainingen zijn, of als aanvulling op een sportspecifieke begeleidingstraject.

 

Meer informatie

Mountainbike clinics

Get in Touch

Neem contact op

 

      Plaats: Zeist

 

      Telefoon: 06 415 214 26

 

Like ons op Facebook

Recente tweets