Onze visie

 

Bij ‘We Go Forward’ begeleiden we onze klanten op een manier waarin zij centraal staan en vooruitgang boeken. Ieder mens heeft een andere idee op wat zijzelf belangrijk vinden en willen bereiken, daardoor is persoonlijke aandacht zo belangrijk. Voor het beste resultaat werken wij met zorgvuldig samengestelde programma’s, waarin wij al onze diensten gebruiken en maatwerk kunnen leveren door de specifieke content. Onze ervaring laat zien dat de meeste mensen hetzelfde nodig hebben, het enige verschil zit in de tijdsduur van de begeleiding.

 

De samenwerking tussen de klant en de trainer(s) is van groot belang in het bereiken van de doelstelling. Om deze doelstelling te behalen proberen wij onze kennis te delen met de klanten. Op die manier beschikken de klanten over de juiste kennis en vaardigheden om hun doelstelling te behalen en in de toekomst voor een groot deel zelfstandig bij te houden.

 

Met de juiste motivatie en doorzettingsvermogen kunnen oude patronen (barrières) doorbroken worden. Zolang er vooruitgang is zal ieder mens een betere versie van zichzelf gaan worden. Verbetering kan in hele kleine dingen zitten, elke dag een kleine vooruitgang is na een lange periode een groot verschil! Bij ‘We Go Forward’ gaan we samen voorwaarts!

Onze missie

 

Het bereiken van een gezonde lifestyle en/of sportprestatie vereist bepaalde kennis en vaardigheden, tijdens onze begeleiding en programma’s leren wij het jou aan.

 

Get in Touch

Neem contact op

 

      Plaats: Zeist

 

      Telefoon: 06 415 214 26

 

Like ons op Facebook

Recente tweets