Onze Partners

 

Orthomoleculaire voedingssupplementen voor gezondheid en sport.

Pro Vitality levert hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen voor een goede gezondheid, maximale (sport)prestaties en een optimaal lichaamsgewicht. Vanwege de uitstekende kwaliteit, de goede service en de snelle levering werken wij met de voedingssupplementen van Pro Vitality.

 

OER sportief is buiten bewegen en trainen in een pure en primitieve vorm; trainen combineren met natuurlijk(er) bewegen in een natuurlijke omgeving onder alle weersomstandigheden. Door deze manier van bewegen en trainen wordt de potentie van ons lichaam benut en worden conditie en weerbaarheid verbeterd. De man achter Oersportief zal voor ons een aantal speciale trainingen verzorgen.

 

Boven zwembad ‘De Kwakel’ bevindt zich de meest gemoedelijke fitness van Utrecht.

Binnen Family Fitness Utrecht kunt u kiezen uit een breed scala aan activiteiten, zodoende is er voor elk wat wils. Deskundigheid van het personeel en de kwaliteit van de faciliteiten staan hoog in het vaandel. En door samen te werken met gezondheidsdeskundigen kan er door middel van een integrale aanpak resultaatgericht aan verbetering van uw gezondheid gewerkt worden.

 

Sinds augustus 2014 verzorgen wij voor Family Fitness Utrecht een aantal groepslessen en staan we in de fitness instructie te geven.

Get in Touch

Neem contact op

 

      Plaats: Zeist

 

      Telefoon: 06 415 214 26

 

Like ons op Facebook

Recente tweets