Lifestyle begeleiding is een leerzame ervaring

Personal training is meer dan één-op-één trainen. Bij ‘We Go Forward’ hebben we een werkwijze waarbij onze trainers uitgaan van het principe om de klant zoveel mogelijk kennis en kunde aan te leren. Op die manier worden mensen door onze begeleiding bewust van waar zij mee bezig zijn. Op de lange termijn draait alles om wat de persoon zelf doet, wij kunnen niet 24/7 het handje vast houden. In de toekomst zal onze begeleiding wellicht stoppen, en dan……? Dan kunnen onze voormalige klanten zelf hun leven blijven leiden omdat zij kennis en kunde is bijgebracht.

 

Plezier en uitdaging gaan goed samen

Tijdens onze trainingen zullen de sporters zeker uitgedaagd worden, maar we willen niet dat ze spreekwoordelijk ‘dood’ gaan. Dat is waar onze kracht ligt. De grens opzoeken en met gepaste regelmaat verder gaan. Bij ons zie je na de trainingen geen mensen die helemaal uitgeput zijn. Op die manier blijft trainen leuk maar toch doeltreffend, wat beiden belangrijk is om jouw doelstelling te behalen en om vitaal te blijven.

 

Variatie aan begeleidingsvormen

De beste vorm van begeleiding kan van persoon tot persoon flink verschillen, daarom bieden wij hierin een grote variatie aan. De begeleidingsvormen die het meest voorkomen zijn de losse trainingsessies en de standaard lifestyle programma’s. In een kennismakingsgesprek kunnen we in samenspraak met u bepalen wat voor u de beste begeleidingsvorm is.

 

Trainingslocaties

Er kan op veel verschillende locaties getraind worden, dit hangt vooral af van uw wensen. Omwille van tijdbesparing geven wij veelal training bij mensen aan huis. Naast dat we bij u in de sportschool (na goedkeuring van de sportschool) kunnen trainen, bieden wij ook de mogelijkheid aan dit buiten te doen (bos, park etc). Het buiten trainen werkt voor het lichaam niet heel anders, maar dit is voor het mentale plaatje vele malen beter.

Get in Touch

Neem contact op

 

      Plaats: Zeist

 

      Telefoon: 06 415 214 26

 

Like ons op Facebook

Recente tweets